Bli en cyber-superhjälte för under $ 40 med den här etiska hackerutbildningen

Författare: Louise Ward
Skapelsedatum: 5 Februari 2021
Uppdatera Datum: 3 Juli 2024
Anonim
Bli en cyber-superhjälte för under $ 40 med den här etiska hackerutbildningen - Teknik
Bli en cyber-superhjälte för under $ 40 med den här etiska hackerutbildningen - Teknik

Innehåll


För att stoppa en hacker måste du tänka som en hacker. Om du vill börja tänka som en hacker kan du sätta fast etikettpaketet Ethical Hacker 2019.

När cyberbrott blir en epidemi söker fler och fler företag människor som kan testa sin nätverkssäkerhet. Dessa människor är kända som etiska hackare och de är i princip cyber-superhjältar.

Träning för en cybersecurity-karriär kan kosta en arm och ett ben, men just nu kan du haka med den etiska Hacker Bundle 2019 för bara $ 39. Detta enorma lärande bibliotek innehåller 10 kurser och mer än 180 timmars praktiska lektioner i etisk hacking.

Känn igen och förebygga cyberattacker innan de kan orsaka skador

Genom över 1 200 lektioner visar denna utbildning hur du känner igen och förhindrar cyberattacker innan de kan orsaka skador. Du lär dig penetrationstest, cyberbrottsutredningar, attackerna och försvarsmöjligheterna för Python och andra viktiga verktyg för hacking av vit hatt.


Dessutom hjälper detta paket dig att arbeta mot tre certifieringsprov inom branschen, till exempel CompTIA A +. Det tar lite hängivenhet, men den sexsiffriga lönen du kan landa med dina nya färdigheter kommer definitivt att vara värt det.

En etikett hackerpaket 2019 överblick:

  • Ethical Hacker Training ($ 2 000 värde)
  • Cyber ​​Threat Intelligence Analyst (100 $ värde)
  • Advanced Persistent Threat Analyst (100 $ värde)
  • Computer Hacker & Forensic Investigator Training (100 $ värde)
  • CompTIA A + certifieringsförberedelse (100 $ värde)
  • CompTIA Security + Certification Prep (100 $ värde)
  • CompTIA Network + Certification Prep (100 $ värde)
  • Säkerhetsanalytutbildning (100 $ värde)
  • Ethical Hacker Bootcamp ($ 2,083 värde)
  • Etisk hackning med Python (100 $ värde)

Det hela paketet har ett sammanlagt värde av nästan 4 900 $, men du kan registrera dig just nu för endast 39 $. Med tanke på kurserna för etisk hacker Bootcamp och utbildning för etiska hacker har var och en ett detaljhandelsvärde på över 2 000 dollar, detta är ett ganska erbjudande.


Klicka på knappen nedan för att kolla in den.

AAPicks-teamet skriver om saker som vi tror att du kommer att gilla, och vi kan se en del av intäkterna från alla inköp som görs via affiliate-länkar. För att se alla våra hetaste erbjudanden, gå över till AAPICKS HUB.

Gillar den här affären? Kolla in Vault, det bästa sättet att säkra dina onlinedata för bara $ 9,99 / månad.





Google I / O började med ett lag på dagen ett, när vi återapporterade, med en vanligtvi upptagen nyckel med ny hårdvaru- och mjukvarumeddelanden. Det var en tor grundton. Och ...

Uppdatering 7 februari 2019 (14:22 ET): Apple läppte iO 12.1.4 tidigare idag, rapporterade Neowin. Uppdateringen fixar Group FaceTime-felet om Apple tillfälligt fixade genom att ta Group Fac...

Populära Artiklar