Öka dina möjligheter med nybörjarvänlig Microsoft Excel-utbildning

Författare: Louise Ward
Skapelsedatum: 5 Februari 2021
Uppdatera Datum: 1 Juli 2024
Anonim
Öka dina möjligheter med nybörjarvänlig Microsoft Excel-utbildning - Teknik
Öka dina möjligheter med nybörjarvänlig Microsoft Excel-utbildning - Teknik

Innehåll



Microsoft excel kan verka som ett otämligt djur. Bara ta reda på hur du formaterar dina data kan känns som att spricka Da Vinci-koden. Det är kanske därför så många lukrativa karriärer är starkt kopplade till den här kraftfulla programvaran för antal-crunching.

Fortvivla inte. Med fem inlärningssatser och timmar praktiska självstudier, kan Microsoft Excel Bootcamp Bundle 2019 hjälpa dig att känna till Excel. Just nu kan du få utbildning för endast $ 39 från Tech Deals - 97% rabatt det är det totala värdet.

Med tanke på att data nu dominerar försäljning, finans och andra sektorer, är Microsoft Excel-färdigheter mer värdefulla än någonsin. Även om matematik får dig att vinna, kan detta bunt hjälpa till förvandla dig till en Excel-guide.


2019 Microsoft Excel Bootcamp Bundle

De videolektioner börjar från grunden, ger dig en rundtur i programvaran. När du vet hur du navigerar i gränssnittet lär du dig att ange dina data, formatera celler och andra grunder.

Kursen Advanced Excel visar hur du gör använd formler och makron för att analysera dina data. Du upptäcker också hur man bygger iögonfallande grafer, medan dedikerade kurser hjälper dig att behärska PivotTables, VBA och affärsanalys. Dessa färdigheter bör imponera på alla arbetsgivare, och du får intyg om färdigställande för att validera din träning.

Just nu är hela paketet bara $ 39 och du får livstid åtkomst till alla fem kurserna. Det är inte så konstigt att över 4 000 personer redan har anmält sig.


Tryck på knappen nedan att dra nytta av detta Microsoft Excel-erbjudande innan det löper ut.





HTC meddelade ett evenemang den 11 juni förra veckan, och företaget har verkligen avlöjat en ny martphone idag. HTC U19e är dock inte en uppföljning av HTC U12 Plu, efterom de...

Även om många av UA: bärvarianter av amung Galaxy 8, Galaxy 8 Plu och Galaxy Note 8 redan har fått uppgraderingen till Android 9 Pie, har användare med olåta varianter l...

Se