Deal: Spara 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle

Författare: Monica Porter
Skapelsedatum: 22 Mars 2021
Uppdatera Datum: 1 Juli 2024
Anonim
Deal: Spara 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle - Teknik
Deal: Spara 98% på Premium 2020 Learn to Code Bundle - Teknik

Innehåll


Om ditt nyårsupplösning är en framtid inom kodning, det är inte för tidigt att bli beredd. Detta är din möjlighet att hämta Premium 2020 Learn to Code Bundle för endast $ 45 och få ett försprång.

Detta nybörjarvänlig lärande kit har allt. Du lär dig grunderna i nästan ett dussin programmeringsspråk från Java och Python till AngularJS och HTML5. Stark praktisk erfarenhet på många språk kommer att hjälpa dig att bli en schweizisk armékniv av kodningsfärdigheter.

Dyk ned i nästan 150 timmars kodinnehåll.

Oroa dig inte för att bara lära dig en halvtimme här och där på varje språk; det finns nästan 150 timmars kodinnehåll packade i detta lärande kit, och du får livstid åtkomst. Du kan arbeta igenom mer än 1400 lära dig att koda lektioner och utveckla projekt från grunden.


I bara den första lektionen lär du dig att koda en bloggapplikation av som kombinerar Express, MongoDB och Semantic UI. När du har byggt en blogg kommer du att bli utmanad att bygga en Yelp-klon. Om du har velat dyka in i databaser finns det en lektion helt avsedd för att skärpa dina MySQL-färdigheter.

Personligen är min favoritlektion i bunten Javascript: Förstå de konstiga delarna. Varför? För det visar hur djupt detta lärande kit går. Om du vill lära dig att koda kan du inte bara lära dig de grundläggande funktionerna utan lära sig egendomarna på varje språk. Du måste kunna övervinna hicka på vägen utan rädsla.

2020 Lär dig att koda bundelhöjdpunkter:

  • Full Stack Web Developer Bootcamp - 200 $ värde
  • Lär dig Python-programmering i 150 steg - 200 $ värde
  • The Deep Learning Masterclass: Klassificera bilder med Keras - 200 $ värde
  • Lär dig fladder och pil: kompletta apputvecklingsprojekt - 500 dollar värde
  • JavaScript: Förstå de konstiga delarna - 200 $ värde

2020 Learn to Code Bundle har ett kombinerat detaljvärde på över 2500 $. Genom att dra fördel av det här avtalet gör du det sparar 98% rabatt på detaljhandeln och betalar bara $ 45.


Över 2 000 personer har redan anmält sig. Gå med dem medan du kan via knappen nedan.

Är det här avtalet inte riktigt bra för dig? För att se alla våra hetaste erbjudanden, gå över till DEALS HUB.





Vi förväntar o att OnePlu kommer att avlöja OnePlu TV näta vecka under laneringen av OnePlu 7T-marttelefonen. Vi har hittat några läckta bilder online om viar fram det om...

OnePlu 7 Pro fungerar på Verizon nätverk, men Big Red äljer inte officiellt någon OnePlu-martphone. Det kan förändra å nart om näta år, enligt dagen rappor...

Fascinerande Inlägg