15 bästa Android-emulatorer för PC 2019! (November)

Författare: Lewis Jackson
Skapelsedatum: 6 Maj 2021
Uppdatera Datum: 1 Juli 2024
Anonim
15 bästa Android-emulatorer för PC 2019! (November) - Appar
15 bästa Android-emulatorer för PC 2019! (November) - Appar

Innehåll



Det finns många giltiga skäl till att någon vill köra på sin dator. Apputvecklare kan försöka testa sin applikation innan de skickas ut. Spelare kanske vill använda en mus och tangentbord på sina spel. Du kanske bara vill att den ska ha det. I vilket fall som helst är Android-emulering på PC möjlig och vi ska titta på de bästa Android-emulatorerna för PC. Observera att processen kan bli ganska teknisk och vissa av dessa kräver lite inlärningskurva. Marknaden avtog mycket under de senaste åren med många gamla favoriter (Andy, AmiduOS och Leapdroid) som permanent lämnade utrymmet eller blev oanvändbara. Du kan ta reda på deras öde längst ner i artikeln.
  1. Android Studios emulator
  2. Archon
  3. Bliss OS
  4. Bluestacks
  5. GameLoop
  6. Genymotion
  7. LDPlayer
  8. MEMU
  1. Nox
  2. Phoenix OS
  3. PrimeOS
  4. Remix OS Player
  5. Xamarin
  6. Du vinkar
  7. Bygg ditt eget

Vem använder emulatorer?

Det finns tre huvudsakliga användningsområden för emulatorer. Den första är den vanligaste och den är för spel. Spelare kan använda emulatorer på sina datorer för att göra vissa spel lättare att spela. De behöver inte förlita sig på batteriets livslängd och att makron och andra knep hjälper processen. I de flesta fall är dessa små trick inte olagliga (i de flesta spel) så ingen har verkligen problem med det. De bästa Android-emulatorerna för spel inkluderar Bluestacks, MeMu, KoPlayer och Nox.


Det näst vanligaste fallet är utveckling. Android-app- och spelutvecklare gillar att testa appar och spel på så många enheter som möjligt innan lansering. Vanligtvis är Android Studio-emulatorn bra för den här typen av arbete. Xamarin och Genymotion är dock utmärkta för denna typ av användning också.

Den sista huvudtypen är produktivitet. Detta är inte nästan lika vanligt eftersom Chromebooks är billigare och bättre för att använda Android-appar på något annat än en telefon och de flesta produktivitetsverktyg är plattformar. Varje spelemulator fungerar i en utsträckning som en produktivitetsemulator. De med hyperspecifika användningsfall och lite kunskap kan dock pröva ARChon och Bliss. Hela listan finns nedan. Njut av!

Android Studios emulator

Pris: Fri

Android Studio är standardutvecklingskonsolen för Android. Det kommer med ett gäng verktyg som hjälper utvecklare att skapa appar och spel specifikt för Android. Som det visar sig finns det också en inbyggd emulator som du kan använda för att testa din app eller ditt spel. Installationen är ganska komplicerad och det kan ta lång tid. Således är det inte en vi skulle rekommendera för konsumentnivå. Emellertid kan utvecklare helt enkelt använda det här verktyget som sin emulator för att testa sina appar. Det stöder också Kotlin i händelse av att utvecklare vill testa det. Det är för mycket ont för vanliga människor, men det är utmärkt för utvecklare.


Archon

Pris: Fri

ARChon är inte en traditionell emulator. Du installerar det som ett Google Chrome-tillägg. Då ger Chrome möjlighet att köra Android-appar och spel (om än med begränsat stöd). Det är inte en lätt emulator att komma igång. Du måste installera saken på Chrome. Därifrån måste du få APK: er och läsa in dem. Som en extra gnidning kan du behöva använda ett verktyg för att ändra APK: n för att göra den kompatibel. Det finns mycket fler steg för att få detta att fungera än de flesta andra Android-emulatorer för PC. På plussidan fungerar det dock med alla operativsystem som kan köra en instans av Chrome (Mac OS, Linux, Windows, etc.). Vi länkar till den officiella GitHub där du kan hitta detaljerade instruktioner för dess användning.

Bliss OS

Pris: Gratis / valfria donationer

Bliss är något lite annorlunda. Det fungerar som en Android-emulator för PC via virtuell maskin. Men det kan också bara köras på din dator via en USB-stick. Detta är definitivt ett kraftanvändaralternativ och rekommenderas inte för enkelt. Som en VM-installation är processen ganska enkel, om den är tråkig. USB-installationsmetoden är ännu mer komplicerad, men den gör att din dator faktiskt kan köra Android från start. Det gör Bliss till en super unik emulator om du klarar det genom stegen till slutet. Naturligtvis fungerar det bara riktigt bra om ditt system är kompatibelt så var beredd på en säkerhetskopia av ditt nuvarande operativsystem. Systemet kör Android Oreo och det är bland de nyare versionerna av Android som erbjuds på en emulator. Det här är lite av en diamant i det grova, men återigen, vi rekommenderar bara den här till den tekniska kunniga. Du kan också hitta mer information om detta i XDA-utvecklarens tråd här.

Bluestacks

Pris: Gratis / $ 2 per månad

Bluestacks är den vanligaste av alla Android-emulatorer. Det finns flera skäl till det. Till att börja med är det kompatibelt med Windows och Mac. Det var också en av de första som fungerade riktigt bra som fortfarande får regelbundna uppdateringar. Emulatorn riktar sig till mobila spelare. Det finns ett stigma med Bluestacks eftersom det kan kännas lite uppblåst ibland. Bluestacks 4 (lanserades 2018) syftade till att fixa det med blandade resultat. Det innehåller också nyckelkartläggning och inställningar för många installerade spel. Det skulle hjälpa till att göra saker mycket lättare. Det är en av de tyngsta emulatorerna på listan. Men det har också de flesta funktioner för bättre eller sämre. De senaste uppdateringarna satte Bluestacks på Android 7.1.2 (Nougat), en av de senaste av alla emulatorer. Uppdateringen till Bluestacks 4 förbättrade också hastigheten, även på äldre datorer.

GameLoop

Pris: Fri

GameLoop, tidigare känd som Tencent Gaming Buddy, är en Android-emulator för spelare. I själva verket är det tillräckligt bra att Tencent kallar det den officiella emulatorn för sina spel, inklusive Call of Duty: Mobile och PUBG Mobile. Naturligtvis har den andra spel bortsett från Tencent's, även om samlingen inte är så stor som den kan vara. Emulatorn laddade ner och installerade bra och spelen vi testade gick helt bra. Den här är inte bra för produktivitet eller utvecklingstest. Men om du har en klåda för mobil FPS-spel tillsammans med vissa titlar, är detta faktiskt en ganska anständig spelemulator och den har en bra samling av nyare titlar. Dessutom kontrollerar tangentbordet och prestandan är bra.

Genymotion

Pris: Gratis med betalda alternativ

Den här Android-emulatorn är mestadels för utvecklare. Det låter dig testa dina appar på olika enheter utan att äga dem. Du kan konfigurera emulatorn för en mängd olika enheter med olika versioner av Android för att passa dina behov. Till exempel kan du köra en Nexus One med Android 4.2 eller en Nexus 6 med Android 6.0. Du kan enkelt växla mellan virtuella enheter när du vill. Det är inte bra för konsumentbruk, men Genymotion erbjuder sina tjänster gratis för personligt bruk. Den mest användbara funktionen är dess tillgänglighet på både din stationära dator och molnet. De utan kraftfulla datorer kan göra att Genymotion's servrar gör allt arbete för dem.

LDPlayer

Pris: Fri

LDPlayer är en annan Android-emulator för spelare. Den har den vanliga matrisen med spelinriktade funktioner, inklusive bra mappkontroller för tangentbord och stöd för de senaste spelen. Detta är en av få emulatorer på listan som får aktiva uppdateringar på nästan en månad. Den senaste uppdateringen fixade ett fel som fick Call of Duty: Mobile att krascha. Det stöder också en rad andra spel, inklusive Clash of Clans, Brawl Stars, Black Desert Mobile, PUBG Mobile och många andra. Den körs på en äldre version av Android så vi skulle vilja se att den får en uppdatering i den avdelningen så småningom. Men det är annars en anständigt solid upplevelse.

MEMU

Pris: Fri

MEmu är en annan av de kommande Android-emulatorerna som verkar göra ganska bra med spelare. En av dess största funktioner är stöd för både AMD och Intel chipsets. De flesta fungerar på AMD-processorer, men det är trevligt att se utvecklare specifikt uppmärksamma AMDs plattform. Dessutom stöder den Android Jelly Bean, Kit Kat och Lollipop. Du kan till och med köra flera instanser samtidigt för flera spel eller testfunktioner. Det riktar sig självt mot spelare ungefär som Bluestacks och liknande emulatorer.Men det är också ganska användbart som ett produktivitetsverktyg också. Den senaste uppdateringen var i slutet av december 2018 enligt sin blogg och det betyder att dess utveckling fortfarande är i full gång. Vi uppskattar det.

Nox

Pris: Fri

Nox är en annan Android-emulator för PC för spelare. Det inkluderar vanliga grejer som tangentkartläggning med tangentbordet, faktiskt styrningssupport och till och med möjligheten att styra kontroller med knappkarta. Till exempel kan du tilldela funktionen att dra åt höger till en piltangent och använda den i ett spel utan faktiskt hårdvarukontrollsupport. Det är mycket roligt och verkar fungera ganska bra för det mesta. Det är också helt gratis och i aktiv utveckling. Demovideoen nedan är ganska gammal och den fungerade definitivt bättre än den på min bärbara dator.

Phoenix OS

Pris: Fri

Phoenix OS är en av de nyare Android-emulatorerna för PC. Som de flesta i dag, har det en spelareupplevelse. Men det har också en skrivbordsliknande upplevelse så att det faktiskt fungerar ganska bra för produktivitet också. Det har Google Play-tjänster, även om det kan vara svårt att uppdatera dessa tjänster ibland. Det betyder att du får alla appar och spel i Google Play Store. Phoenix OS kör också Android 7.1, vilket är relativt modernt för en Android-emulator. Du kan ladda ner emulatorn från dess officiella webbplats och dess forum finns på XDA-utvecklare.

PrimeOS

Pris: Fri

PrimeOS är en typ av stående på Android-emulatorutrymmet. Det är inte en emulator. Du installerar detta som en partition på din dator och det startar upp den ursprungliga Android. Det är en spelare-fokuserad Android-upplevelse, även om du helt kan använda den här för produktivitet om du verkligen vill. PrimeOS har ett spelcenter, stöd för mus och tangentbord och tillgång till de flesta Android-appar och -spel. För att vara uppriktig, fungerar det nästan som ChromeOS minus alla Chrome-delar. Du kan multitask, titta på videoinnehåll eller spela spel som du väljer. Vi har inte testat den här djupgående ännu eftersom den är ny 2019 från en indisk start. Vi uppdaterar artikeln om vi märkte något som är speciellt med den.

Remix OS Player

Pris: Fri

Remix OS Player av Jide är en av de nyare Android-emulatorerna för PC (jämförelsevis). Den kör Android Marshmallow och det är fortfarande relativt nytt jämfört med många av de andra på listan. Installationsprocessen är ganska enkel och använder den också ganska enkel. Det riktar sig mest till spelare. Det finns några spelspecifika funktioner tillsammans med ett anpassningsbart verktygsfält. Det har funktioner som att köra flera spel samtidigt. Som sagt, det är en ganska ren emulator så den är fortfarande perfekt användbar som produktivitetsverktyg. Webbplatsen verkar vara nere och vi är relativt säkra på att Remix OS Player inte är i aktiv utveckling längre. Det borde vara okej ytterligare ett år eller två innan det börjar känna sig riktigt gammalt. Vi kommer att ersätta det när vi hittar ett bra 15: e alternativ.

Xamarin

Pris: Gratis / Enterprise-alternativ

Xamarin är en IDE som liknar Android Studio. Skillnaden är att den kan ansluta till saker som Microsoft Visual Studio för en ännu större utvecklingsmiljö (för bättre eller sämre). Liksom Android Studio kommer detta också med en inbyggd emulator för app- eller speltestning. I händelse av att det inte framgår tydligt rekommenderar vi bara den här till utvecklarna. Installationen är helt enkelt för tråkig för vanlig konsumtion. Xamarins emulator är inte lika kraftfull som något som Genymotion, men det får jobbet gjort om du tänker använda detta och det är också konfigurerbart för dina behov. Det är gratis för personligt bruk. Företag och större team kan behöva förhandla om en betalningsplan.

Du vinkar

Pris: Gratis / $ 29.99

YouWave är en av de äldre Android-emulatorerna för PC. Det har funnits länge. Den senaste uppdateringen var dock 2016. Det gör det ganska aktuellt. Den fria versionen använder Ice Cream Sandwich. Om du tappar ut $ 29.99 får du Lollipop-versionen. Vi har inte upplevt några större problem med någon av dem. Installationsprocessen var tillräckligt enkel. Det har inga spelspecifika funktioner men det kommer fortfarande att spela spel. Det gör det bra för lätt spel och produktivitet. Vi har dock inte sett en meningsfull uppdatering på ganska lång tid, så till och med dess Lollipop-version är tyvärr föråldrad. Vi rekommenderar inte premiumversionen, men gratisversionen fungerar bra för dem som vill ha en äldre emulator som kör äldre Android.

Bygg ditt eget

Pris: Gratis (vanligtvis)

Som det visar sig kan du bygga din egen emulator. Så här fungerar det i ett nötskal. Du måste ladda ner VirtualBox (länkad ovan). Du måste sedan ladda ner en bild från Android-x86.org. Därifrån handlar det bara om att hitta en av de många guiderna online och följa stegen. Detta är lätt en av de svårare metoderna, men fortfarande inte lika tråkig eller svår som att ställa in en hel IDE som Android Studio eller Xamarin. Vi rekommenderar inte att du försöker utan självstudier och lite förkunskaper. Det fungerar inte bra, det kommer att vara buggy, och om du inte är en kodare, kommer det att vara svårt att fixa. Det kommer fortfarande att vara ditt att anpassa som du vill och vem vet, kanske kommer du att skapa och släppa en emulator som kommer att pryda den här listan en dag.

Om vi ​​missade någon av de bästa Android-emulatorerna för PC, berätta om dem i kommentarerna! Du kan också klicka här för att kolla in vår senaste Android-app och spellistor! Här är vad som hände med några gamla klassiker från listan:

  • Leapdroid köptes av Google och fungerar inte längre.
  • AMIDuOS stängde sina dörrar officiellt den 7 mars 2018. De som köpte den kan fortfarande få en installerare om du följer denna länk och följer instruktionerna.
  • Andy började använda några allvarligt inte stora utvecklingsmetoder, inklusive misstänkt bitcoin-gruvdrift utan användartillstånd. Tills de samlar sina saker är de undantagna från denna lista.
  • Droid4x brukade vara ett av de bästa alternativen och dess senare builds finns fortfarande tillgängliga. Den uppdateras dock inte längre aktivt så vi tog bort den från listan.
  • KoPlayer är en enastående Android-emulator för spelare. Webbplatsen verkar dock vara nere vid tidpunkten för detta skrivande. Om det kommer tillbaka när vi uppdaterar det här stycket läggs vi gärna tillbaka till listan.
  • De flesta av resten har helt enkelt inte uppdaterats eller varit i aktiv utveckling på flera år och fungerar inte riktigt bra längre med nyare operativsystem och hårdvara.

Tillbaka när emeteräongen var i full gång delade Google en mycket älkad reklam med Macaulay Culkin där han återupprepade in roll om Kevin McAlliter från den urprungl...

> Vad är Google Aitant och vilka produkter använder det?Efter att ha tidigare förlitat ig på IFTTT-tillägg introducerade Google nyligen urprunglig kompatibilitet för a...

Senaste Inläggen